Evers fliser

Hvad er Evers fliser?

Evers er Danmarks største leverandør af fliser. Evers fliser udbyder et imponerende sortiment af fliser indenfor alverdens genrer. Inspirationen til Evers fliser bliver hentet i hele verden, så variationen er stor, både hvad angår farve, materiale og udtryk. Evers har over 100 års erfaring, og deres fliser er af den højeste kvalitet. De er landets førende virksomhed inden for klinker og fliser, og hos Alverdens Fliser er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af deres flotte og funktionelle produkter.

 

Kvalitet er nøgleordet
Hos Alverdens Fliser finder du et omfattende sortiment af Evers fliser. Vi prioriterer kvalitet og professionalisme højt og har derfor valgt en erfaren leverandør af fliser, så du som kunde får det bedste resultat og den bedste oplevelse hver gang. Evers fliser er kendt for deres høje kvalitet, og vi sørger altid for at have de nyeste eksemplarer hjemme fra deres store udvalg af smagfulde og slidstærke fliser. Hvad enten du er til det romantiske, det rustikke eller det tidløse, så har Evers fliser med garanti noget for din smag. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.
At vælge fliser
Når du skal vælge fliser til badeværelset, køkkenet, kælderen med videre, er der mange aspekter, som bør overvejes. Hvilken stilart synes du bedst om? Provence, hitech, klassisk, rustikt eller måske den minimalistiske? Skal du vælge store eller små keramiske fliser, eller er du mere til marmor eller granit? Evers fliser leverer en lang række fliser med varierende form, farve og funktionalitet. Når du skal vælge dine Evers fliser, bør du først og fremmest tage hensyn til størrelsen på rummet, som skal belægges med fliser. Dernæst bør du overveje de farver, som allerede er i rummet, således at dine Evers fliser matcher disse.
Flisetyper
Alverdens Fliser har et stort og bredt udvalg indenfor Evers fliser, blandt andet keramiske fliser, granit og marmor. Vores fliser omfatter alt lige fra mosaik til de helt store formater som 60 x 120 centimeters fliser. Dertil kommer de mange serier og nuancer, der giver uanede muligheder for selv at kombinere og være kreativ. Er du til det mere eksklusive, kan Alverden Fliser også levere glasfliser samt metalfliser fra Evers fliser. Disse fliser udstråler luksus og giver en særlig stemning af stil og eksklusivitet. Uanset hvad du vælger, er du garanteret den høje kvalitet og professionalisme, der er kendetegnet ved Evers fliser.
Eksempler på Evers fliser
Et populært produkt blandt Evers er deres flotte glasbyggesten. Glasbyggesten kan anvendes, hvor som helst du ønsker at udnytte naturens lyskilde optimalt. Ligesom i deres øvrige produkter, har Evers kælet for detaljerne i deres glasbyggesten. Med de mange farver og byggemuligheder er de anvendelige både til gulv, vægge og indgangspartier, hvor årstidernes skiftende lys får mulighed for at trænge ind. Kontakt os for yderligere information eller klik rundt på siderne og find selv den rette løsning til din bolig.
Kontakt
Ønsker du at høre mere om Evers fliser, eller har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller mail. Bliv inspireret her på siden eller besøg vores butik i Søborg. Hos Alverdens Fliser har vi den erfaring og det know-how, der sikrer dig den helt optimale professionelle og individuelle rådgivning og vejledning, når det gælder valg af fliser.

Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad