Fliser Bagsværd

Hos Alverdens fliser bagsværd finder du et stort udvalg af smukke fliser til boligen. Vi tilbyder keramiske fliser, glasfliser og de populære Evers fliser i mange forskellige farver og størrelser. Derudover har vi et stort udvalg af fliser i natursten såsom granitfliser, marmorfliser samt fliser i skifer. Takket være vores omfattende sortiment og faglige ekspertise kan vi sammensætte den helt rigtige løsning, uanset boligens størrelse og stil. Kontakt Alverdens fliser bagsværd og hør mere om vores produkter, eller kom forbi til en personlig snak og et kig på vores mange dekorative fliser.

De rette fliser

Hvilke fliser du bør vælge, afhænger af flere forskellige faktorer, såsom ønske til slidstyrke og brudstyrke, størrelse, farve, eventuel frostsikkerhed og overflade. Hos Alverdens fliser bagsværd har vi mange års erfaring i at udvælge de helt rigtige fliser, som nøjagtige matcher konkrete krav og ønsker. Således kan vi udarbejde en løsning, som både er æstetisk og holdbar, og som forener stil og funktionalitet i den rette balance – til den helt rigtige pris.

Slidstyrke

Fliser hører til blandt de mest holdbare produkter og er velegnede til beklædning af både gulve, bordplader og vægge. Dog er der stor forskel på, hvilken slidstyrke der er nødvendig, afhængigt af hvor fliserne skal monteres. Overordnet inddeles fliser i fem slidstyrker, hvor den første er god til vægge, mens den sidste med højest slidstyrke, anbefales til gulve i erhvervsbygninger såsom butikker eller institutioner. Hos Alverdens fliser bagsværd finder du fliser i alle prisklasser og alle slidstyrker. Se for eksempel vores uglaserede granitsten fliser, som er blandt vores mest slidstærke fliser, velegnede til supermarkeder, hoteller og lignende.

Størrelsen på dine fliser

Er du i tvivl om, hvilken størrelse dine fliser skal have? Hos Alverdens fliser bagsværd kan vi rådgive dig, så du opnår præcis det resultat, du ønsker. Vi har fliser i alle størrelser fra små, fine mosaikfliser til store, solide kvadrater på en meter i hver side. Som udgangspunkt anbefaler vi store fliser til store rum og små fliser til små rum. På den måde opnås en naturlig balance i rummet. Men alt kan lade sig gøre, og i sidste ende er det kun kreativiteten og fantasien, som sætter grænser. Ved at mixe og matche fliser med forskellige størrelser og farver kan du skabe et unikt rum med dit helt personlige touch. Alverdens fliser bagsværd giver dig alt, hvad du skal bruge for at komme i gang.

Farver og mønstre

Hos Alverdens fliser bagsværd finder du fliser i enhver nuance, blank eller mat, med eller uden mønster og motiv. Der er med andre ord uanede muligheder for at indrette køkken og bad på elegante og kunstneriske måder. Fliser med mønstre kan eksempelvis anvendes til borter eller til iøjnefaldende detaljer på en ellers ensfarvet væg. Du kan også nøjes med at sætte fliser i en vis højde og anvende maling eller tapet på den resterende væg. Hvilke farver du bør vælge afhænger både af lysforhold, rummets størrelse samt møbler og interiør. Du bør være opmærksom på, at mørke fliser kræver mere rengøring og har en tendens til at formindske rummet. Til gengæld kan mørke fliser skabe en både intim og romantisk stemning.

Kontakt

Kontakt Alverdens fliser bagsværd og lad os i samarbejde finde de helt rigtige fliser til boligen eller virksomheden. Altid stort udvalg og gode priser. Ring på telefon 39 27 77 55 allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad