Fliser Ballerup

Hos Alverdens fliser Ballerup forhandler vi førsteklasses fliser til både private og erhvervskunder. Der er stor forskel på, hvad en flise skal kunne holde til, alt efter hvor og hvordan den skal anvendes, og vi tilbyder derfor et bredt sortiment med forskellige slid- og brudstyrker. Vi har med andre ord noget for enhver smag, hvad enten du ønsker små, dekorative glasfliser på badeværelsesvæggen eller store, solide granitfliser på gulvet i din butik. Alverdens fliser Ballerup – førsteklasses fliser til ethvert behov.

Nem rengøring

I en travl hverdag er rengøring sjældent det, der står øverst på ønskesedlen. Heldigvis kan du lette arbejdet betydeligt ved at vælge de rette fliser. Hos Alverdens fliser Ballerup har vi et udvalg af smukke, rengøringsvenlige fliser, som forener æstetik med brugervenlighed. Først og fremmest bør du vælge lyse fliser, da skidt og kalk ses tydeligere på mørke farver. Derudover bør du vælge keramiske fliser, da de i modsætning til naturfliser har en indbygget fedtafvisende egenskab, som gør det nemmere at tørre dem af. Hos Alverdens fliser Ballerup anbefaler vi desuden, at du så vidt muligt løfter møbler og interiør fra gulvet, da du således undgår kringlede hjørner, hvor skidtet kan samle sig, hvorved dine fliser hurtigt mistet glansen.

Skab spændende kontraster

Takket være det omfattende sortiment hos Alverdens fliser Ballerup, har du rig mulighed for at skabe smukke detaljer og spændende kontraster i indretningen. Vælg fliser med forskellige farver, størrelser og glans og mix dem til dit helt eget udtryk for et stemningsfyldt og dynamisk rum. Hos Alverdens fliser bagsværd har vi stor erfaring med flisers betydning for indretningen og kan rådgive dig, så du opnår det bedst mulige resultat hver gang.

Fugemasse

Ud over farve, størrelse og glans, har også fugningen betydning for det endelig resultat. Både fugefarve og fugestørrelse er med til at fremhæve særlige karakteristika ved fliserne og bør derfor også tages med i overvejelse. Hos Alverdens fliser Ballerup har vi mange forskellige fugefarver i både finkornet, mellemkornet og grovkornet blanding. Som udgangspunkt giver brede fuger et rustikt udseende, mens mere smalle fuger giver et stramt og minimalistisk udseende. Du bør også være opmærksom på, at din flisefuge er afgørende for holdbarheden samt rengøringsvenligheden. Meget hvid fuge har for eksempel en tendens til at gulne med tiden. Handler du fliser hos Alverdens fliser Ballerup, kan vi vejlede dig i valget af fugemasse.

Materialevalg

Hvilket materiale bør du vælge til dine fliser? Hos Alverdens fliser Ballerup fører vi både natursten og keramiske fliser, hver med deres fordele og karakteristika. Natursten er kendt og elsket for deres smukke overflade med levende nuancer og elegante farvespil. Du opnår et unikt og naturligt look med masser af kant. Ulempen ved natursten er, at de er mere sårbare og derfor hurtigere bliver ridsede. De kræver desuden mere rengøring. Keramiske fliser kommer i et enormt udvalg, både hvad angår størrelse, farve og glans. De er meget slidstærke og kan tåle langt de fleste rengøringsmidler. Det er desuden muligt at få frostsikre og brudsikre keramiske fliser, hvilket gør dem anvendelige til stort set alt. Kontakt Alverdens fliser Ballerup for at høre mere om vores udvalg af smukke og funktionelle fliser til boligen.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad