Fliser Brønshøj

Besøg Alverdens fliser Brønshøj og få landets bedste udvalg af fliser til bolig og erhverv. Vores ambition er at tilbyde førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser – hver gang. Uanset om du leder efter elegante fliser til hjemmet eller robuste fliser til virksomheden, har vi den helt rigtige løsning. I vores omfattende sortiment finder du alt fra små, fine mosaikfliser til dekorative natursten og et enormt udvalg af keramiske fliser i forskellige farver, størrelser og overflader. Lad dig inspirere af de mange mønstre, strukturer og faconer og skab dit helt eget udtryk. Alverdens fliser Brønshøj – førsteklasses fliser til en god pris.

Store eller små fliser?

Hvilken størrelse dine fliser skal have, afhænger af flere forskellige faktorer. Jo mindre fliser du vælger, jo større bliver fugearealet. Fuger kan være svære at holde og bliver hurtigere misfarvede end fliser. Ønsker du et resultat, der er nemt at holde, bør du derfor undgå meget små fliser. Til gengæld forebygger fugerne meget glatte overflader, og det kan derfor være en fordel at benytte mindre fliser i brusekabinen. Størrelsen på dine fliser bør desuden tage hensyn til rummets størrelse og form, om der står møbler og toilet på gulvet, og om der er skæve vinkler og særlige kroge, som der skal tages hensyn til. Store, rektangulære fliser kan skabe harmoni i rummet, mens små fliser giver et mere fragmenteret udtryk. Til gengæld er små fliser langt mere fleksible i forhold til afløb, vinduer, rør og andre uregelmæssigheder i rummet.

Farve og overflade

Udvalget af fliser er enormt, og det er således kun fantasien, der sætter grænser, når du skal beklæde vægge, gulve og bordplader. Alt efter valget af farve, glans og overfladestruktur kan du skabe enestående resultater med opsætningen af fliser. Brug fliser på hele væggen eller kun på en del af den. Skab kontraster mellem lyse og mørkere nuancer. Kombinér matte og blanke fliser. Lav spændende detaljer ved at integrere fliser med mønster og dekorationer. Sammensæt store og små fliser. Kort sagt: leg med mulighederne og skab unikke udtryk i hjemmet og virksomheden. Hos Alverdens fliser Brønshøj tilbyder vi professionel rådgivning, så du opnår det flottest mulige resultat med lang holdbarhed og høj funktionalitet.

Evers fliser

Hos Alverdens fliser Brønshøj er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af de populære Evers fliser. Evers er Danmarks førende leverandør af fliser og byder på et enormt sortiment af både natursten og keramiske fliser. Evers fliser er udviklet på baggrund af mere end 100 års brancheerfaring, og du er således garanteret sublim kvalitet og høj slidstyrke, uanset hvilken type Evers fliser du vælger. Alverdens fliser Brønshøj er din professionelle guide til Evers fliser. Takket være et tæt og mangeårigt samarbejde, har vi den nødvendige ekspertise til rådgivning i Evers fliser. Kontakt Alverdens fliser Brønshøj for at høre mere om vores udvalg af Evers fliser.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad