Fliser Frederiksberg

Køb førsteklasses fliser hos Alverdens fliser frederiksberg og få Danmarks bedste udvalg til stærke priser. Vi har et stort og varieret produktkatalog henvendt til både bolig og erhverv. Vælg mellem natursten, keramiske fliser og glasfliser i alverdens farver, størrelser og designs. Vi fører også et væld af andre spændende produkter til boligindretning såsom bordplader, trægulve, baderumsmøbler og plejeprodukter. Alverdens fliser frederiksberg giver boligen nyt liv, helt enkelt. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her på siden eller kontakt os for et godt tilbud.

Keramiske fliser

Skal du dække større arealer med fliser, er keramiske fliser et godt valg. Keramiske fliser består af hårdt presset stenmasse, som brændes ved ekstremt høje temperaturer, hvorved de opnår en enestående holdbarhed. Keramiske fliser kræver kun minimal rengøring og er modstandsdygtige overfor både frost, ridser og skrappe rengøringsmidler. Det er således en både taknemmelig og alsidig løsning, som er velegnet til privatkunder såvel som virksomheder. Du kan bruge keramiske fliser til både vægge og gulve samt i vådrum, kældre og andre krævende rum. Hos Alverdens fliser frederiksberg finder du keramiske fliser i alle afskygninger fra små elegante mosaikfliser til store, kvadratiske fliser på 1 x 1 meter. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere til flot og funktionel indretning med keramiske fliser fra Alverdens fliser frederiksberg.

Glasfliser

Skal det være mere eksklusivt, tilbyder Alverdens fliser frederiksberg et stort udvalg af smukke og farverige glasfliser. Glasfliser er fremstillet af kvartssand, kalk og soda samt en lille mængde metaller, som giver fliserne deres særlige farvespil og lange levetid. Hos Alverdens fliser frederiksberg sælger vi glasfliser i mange skønne nuancer, lige til at mixe og matche efter din personlige smag. Glasfliser er nemme at sætte op, takket være det smarte net på bagsiden. Kombinér farver og størrelser for et unikt resultat, som der med garanti vil blive lagt mærke til. Du kan anvende glasfliser i både køkken og på badeværelse. Se et udvalg af vores produkter her på siden og glæd dig til kreativ og elegant indretning af hjemmet.

Evers fliser

Hos Alverdens fliser fører vi udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter, hvor både æstetik, holdbarhed og funktionalitet er i top. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere vores store udvalg af de populære Evers fliser. Evers er Danmarks største leverandør af klinker og fliser og synonymt med høj kvalitet og solidt håndværk. Du finder Evers fliser i alle farver, materialer og størrelser til både private boliger, institutioner og virksomheder. Fælles for dem er den enestående kombination af smagfuldt design og høj slidstyrke. Således får du med Evers fliser en løsning du kan have glæde af i mange år. Kontakt Alverdens fliser frederiksberg – Danmarks førende forhandler af Evers fliser.

Kontakt

Få et gratis og uforpligtende tilbud på kvalitetsfliser til boligen eller virksomheden. Kontakt Alverdens fliser frederiksberg ved at ringe på telefon 39 27 77 55 eller sende en besked via kontaktformularen her på siden. Vores erfarne og servicemindede medarbejdere står altid til rådighed med professionel rådgivning og gode råd. Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at du vil få stor glæde af samarbejdet med Alverdens fliser frederiksberg.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad