Fliser Gentofte

Alt i fliser og klinker

Skal du bygge nyt badeværelse eller renovere et eksisterende, og leder du efter de helt rigtige fliser til projektet? Velkommen indenfor hos Alverdens fliser gentofte, hvor du finder alt i fliser og klinker af høj kvalitet. Vi fører alt fra solide granitsten og keramiske fliser til eksklusive glasfliser og smukke natursten. Uanset om du mangler fliser til væg, gulv eller brusekabine, har vi den helt rigtige løsning til en stærk, konkurrencedygtig pris. Hos Alverdens fliser gentofte er du altid sikret professionel vejledning og høj service, så du opnår et resultat, du kan have glæde af i mange år fremover.

Hvilke fliser skal du vælge?

Når du skal vælge fliser, er der mange faktorer, som bør tages i overvejelse for at få et både harmonisk og funktionelt resultat. Først og fremmest er placeringen afgørende for valget af fliser. Fliser som monteres på væggen behøver ikke at have samme høje brudstyrke som fliser til gulvet. Vær også opmærksom på, hvor glatte fliserne er. Det er en vigtig faktor, når du skal vælge fliser til gulv og især brusekabine. Hos Alverdens fliser gentofte anbefaler vi, at du vælger mindre fliser med mange fuger til gulve, som bliver våde. Derudover kan det være en fordel at vælge fliser med en mere ru overflade, da de ikke bliver så glatte. Dog kræver denne type flise mere rengøring end de helt jævne og glaserede fliser. Til særlige behov, eksempelvis boliger med ældre eller handicappede, har vi særligt skridsikre fliser, som giver høj tryghed i hverdagen.

Farver

Farven på dine fliser er det mest afgørende for det endelige resultat. Derfor bør du nøje overveje, om det er den rette farve, du har valgt. Hos Alverdens fliser gentofte har vi en bred vifte af farver fra den klassiske hvide og sorte til lækre italiensk inspirerede nuancer, iøjnefaldende primærfarver og dekorative fliser med mønstre. For at skabe variation kan du kombinere fliser med forskellige farver og designs. Takket være vores store udvalg kan du frit lege med både nuancer, glans, mønstre og størrelser på dine fliser. Prøv for eksempel et skakmønster i to forskellige farver, lav en ensfarvet væg og bryd den med en elegant bort i en anden farve eller lav et diagonalt mønster ved at lægge fliserne på skrå. Hos Alverdens fliser gentofte kan vi rådgive dig til flotte og kreative opsætninger, uanset rummets størrelse og udformning.

Opmåling og bestilling

Når du har valgt dine fliser, skal du måle alle flader i rummet og udregne, hvor mange fliser du har brug for. Hos Alverdens fliser gentofte anbefaler vi, at du køber cirka 10 % flere fliser end beregnet. Det skyldes, at der bruges ekstra mange fliser langs kanter, ved rør, afløb, rundt om toilettet samt langs badekarret, hvor du er nødt til at skære fliserne til og kassere overskydende rester. Derudover kan du risikere at tabe eller knække fliser undervejs, og det kan sænke arbejdet unødigt, hvis du skal bestille ekstra fliser, hver gang der er et uheld. Bliver det alligevel nødvendigt at bestille flere fliser, bør du gemme produktionsnummeret, så vi kan finde den nøjagtige model og farvenuance til dig igen.

Kontakt

Kontakt Alverdens fliser gentofte allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde. Uanset dine ønsker og behov kan vi sammensætte den helt rigtige løsning til en god pris. Har du spørgsmål eller konkrete forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme disse. Giv boligen et nyt touch med førsteklasses fliser fra Alverdens fliser gentofte. Vi glæder os til at høre fra dig.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad