Fliser Hellerup

Vi tilbyder

Leder du efter smukke, solide og funktionelle fliser til en god pris? Besøg Alverdens fliser hellerup, hvor du finder et stort udvalg af fliser og klinker til både privatpersoner og erhverv. Vælg mellem prisvenlige og ekstravagante løsninger, alle sammen med materialer i højeste kvalitet. Takket være vores mangeårige brancheerfaring kan vi tilbyde dig personlig vejledning og gode råd, hver gang du handler fliser hos os. På den måde er du sikker på at få et flot og slidstærkt resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Hvilke fliser skal du vælge?

Før du køber fliser, bør du nøje gennemgå det pågældende rum og beslutte dig for, hvilket resultat du ønsker. Hvordan skal stilen og farvesætningen være? Skal der tages særlige hensyn til eksempelvis brusekabine, rør, snørklede hjørner eller andet? Er æstetikken det vigtigste, eller prioriterer du også, at fliserne er nemme at rengøre og har en lang levetid? Jo mere du overvejer dine ønsker, jo større chance har vi for at finde de helt rigtige fliser til dig. Hos Alverdens fliser hellerup tilbyder vi en personlig snak med professionel rådgivning og ny inspiration. På den måde er du godt klædt på, når du skal istandsætte boligen.

Prisvenlig løsning

Ønsker du en flot og helstøbt løsning til en billig pris? Hos Alverdens fliser hellerup anbefaler vi, at du vælger samme type fliser til både gulv og vægge, hvis du prioriterer en prisvenlig løsning. Ved at anvende de samme fliser, undgår du stort spild de steder, hvor fliser og fuger mødes ved hjørner og kanter. Det er desuden en fordel at vælge meget hårdføre fliser, som har en lang levetid og dermed holder sig smukke i mange år uden behov for udskiftning.

Organiske former

Er det visuelle resultat det vigtigste, tilbyder Alverdens fliser hellerup et stort udvalg af smukke fliser såsom stiftmosaikker, glasfliser, natursten og elegante italienske fliser. Med mosaikstifter har du mulighed for at skabe unikke organiske former takket være de små, fleksible størrelser. Mosaikstifter fås helt ned til 1 x 1 centimeter, hvilket gør dem særdeles velegnede til montering på for eksempel buede vægge, runde brusekabiner og lignende. Stiftmosaikker fås i mange forskellige farver og designs. Kombinér mosaikkerne med eksempelvis de elegante glasfliser og skab enestående resultater.

Høj funktionalitet

Uanset om du prioriterer den gode pris eller det elegante design, sørger vi for, at funktionaliteten er i top. Vi har stort kendskab til de enkelte flisetypers styrker, og det betyder, at vi kan kombinere dem for størst mulig brugervenlighed i dagligdagen. Eksempelvis kan du lægge skridsikre fliser i brusekabinen og eventuelt montere dem en anelse lavere end i resten af rummet for på den måde at undgå vådt gulv, når der bades. Det er også en god idé at vælge fedtafvisende fliser, som ikke kræver så meget rengøring og undgå helst hvid fugemasse, da den har en tendens til at blive gullig med alderen. Hos Alverdens fliser hellerup kan vi give masser af andre gode råd til valg af fliser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og kom et skridt nærmere det resultat, du drømmer om.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad