Fliser København

Velkommen indenfor hos Alverdens Fliser København, din genvej til smukke fliser og klinker i høj kvalitet. I vores omfattende sortiment finder du alt fra solide granitsten til prisvenlige keramiske fliser, elegante glasfliser og enestående natursten. Uanset din smag og boligstil har vi den helt rigtige løsning. Vi fører fliser til både private, institutioner, butikker og erhverv, og vi har helt sikkert også den rette løsning til dig. Kig dig omkring på hjemmesiden eller kontakt Alverdens Fliser København for et godt tilbud på førsteklasses fliser til en fair pris.

Keramiske fliser

De mest solgte fliser til badeværelse er keramiske fliser. Med keramiske fliser får du meget for pengene, idet de er både flotte, slidstærke og nemme at rengøre. Derudover findes der et næsten ubegrænset udvalg, både hvad angår størrelser, farver, glasering og overflader. Keramiske fliser er fremstillet af ler, som brændes ved meget høje temperaturer, hvorved der opnås meget stærke fliser. Disse får normalt en let glaseret overflade, hvis fedtafvisende egenskaber gør dem særdeles rengøringsvenlige. Til brug i brusekabiner eller på gulve, som ofte er våde, anbefaler Alverdens Fliser København keramiske fliser med en ru og mere skridsikker overflade. Alternativt kan du vælge meget små fliser, hvorved det øgede fugeareal vil skabe samme skridsikkerhed.

Glasfliser

Skab spændende rum med de eksklusive glasfliser fra Alverdens Fliser København. Vi har et stort udvalg af smukke, gennemsigtige glasfliser i alverdens nuancer, som giver et både elegant og farvestrålende look til badeværelset. Glasfliser består af farvet glas monteret på et særligt net, som gør dem nemme at sætte op. Du kan bruge glasfliser alene eller i kombination med andre flisetyper. Prøv for eksempel glasfliser til brusekabinen, badekarret eller på en udvalgt væg. Hos Alverdens Fliser København har vi konkurrencedygtige priser på robuste glasfliser fra ind- og udland.

Valg af farver

Dit valg af farver har den største indflydelse på det endelige resultat. Hos Alverdens Fliser København finder du fliser i mange forskellige stilarter og nuancer fra de klassiske fliser i sort, hvid og grå til changerende glasfliser, fliser med mønstre, italiensk inspirerede fliser i varme farver og natursten med unikke aftegninger. Ved at kombinere farver, størrelser og overfladetyper kan du skabe spændende kontraster og overraskende resultater. Vi rådgiver dig gerne med hensyn til farvesammensætning, så du opnår præcis det rum, du drømmer om.

Valg af størrelser

Hvilken størrelse fliser du bør vælge, afhænger af mange forskellige faktorer. Som tommelfingerregel anbefales små fliser til små rum og store fliser til store rum, men ingen regel uden undtagelse. Store fliser kan også skabe en særlig harmoni i små rum, da de giver indtryk af ensartede flader, frem for et mere fragmenteret helhedsindtryk. Store fliser har den fordel, at der er mindre fugeareal, hvilket letter rengøringen og forlænger holdbarheden, idet det som oftest er fugerne, der hurtigst falmer. Små fliser har til gengæld den fordel, at de er mere skridsikre og således velegnede til gulve. Vælger du de allermindste fliser, vores mosaikstifter, opnår du en særdeles fleksibel løsning, som kan bruges overalt, selv på buede overflader. Kontakt Alverdens Fliser København for rådgivning om valg af fliser.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad