Fliser Lyngby

Fliser til badeværelse og køkken

Velkommen indenfor hos Alverdens fliser Lyngby, hvor du finder et stort udvalg af førsteklasses fliser til boligen. I vores omfattende produktkatalog finder du fliser og klinker til både badeværelse, gulv, køkken og bryggers. Se for eksempel vores mange smukke mosaikstifter, glasfliser, natursten og fliser i granit eller marmor. Uanset dine ønsker og behov sikrer vi dig et gennemført resultat, hvor både funktionalitet og æstetik er i top. Find inspiration på vores hjemmeside eller læg vejen forbi Alverdens fliser Lyngby for at se de mange muligheder.

Fliser til butikker og erhverv

Ud over vores mange private kunder, har vi hos Alverdens fliser Lyngby en lang række erhvervskunder, som vi leverer skræddersyede løsninger til for et slidstærkt og brugervenligt resultat. Vi tilbyder et stort udvalg af fliser og klinker til både skoler, butikker, institutioner og virksomheder. Til gulve som anvendes meget og ofte, er det nødvendigt med en særligt robust overflade, som kan tåle slid uden at miste sin glans og farve. Vi anbefaler fliser med høj brudstyrke, som er nemme at rengøre, og som har en lang levetid. Kontakt Alverdens fliser Lyngby for at høre meget mere om fliser til særlige behov.

Granitfliser

Hos Alverdens fliser Lyngby anbefaler vi granitfliser til alle gulve, som udsættes for særlige belastninger såsom frost, store mængder vand eller ekstremt slid. Granitfliser er meget robuste og kan anvendes både indendørs og udendørs. Farven famler ikke, og fliserne er nemme at rengøre. Derudover er granitfliser attraktive rent visuelt, idet de er støbt af naturmaterialer med et særegent udtryk. Granitfliser har en lang levetid og kan øge boligens samlede værdi. Således opnår du et resultat, du kan have glæde af i mange år.

Keramiske fliser

I den mere prisvenlige afdeling finder du vores store udvalg af flotte og alsidige keramiske fliser. Keramiske fliser er fremstillet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer, hvorved der opnås en meget høj slidstyrke. Keramiske fliser fås i et væld af farver, designs og størrelser, og hos Alverdens fliser Lyngby sætter vi en ære i hele tiden at udvide sortimentet, så du kan få netop de fliser, som matcher dine forventninger. Keramiske fliser er velegnede til både vægge og gulve på badeværelset eller i køkkenet. De er nemme at rengøre og anbefales derfor til alle med et aktivt liv, børnefamilier og andre, der ønsker at holde rengøringen på et minimum.

De rette fliser

For at opnå det bedst mulige resultat, er det vigtigt, at du får de rette fliser, som både visuelt og funktionelt er tilpasset det konkrete rum. Skal fliserne være store eller små, skridsikre eller blanke, matte eller glaserede? Hvilken farve skal de have, og i hvilket mønster skal de opsættes? Kontakt Alverdens fliser Lyngby og få professionel rådgivning til køb og opsætning af fliser. Vi er eksperter i montering af fliser og kan vejlede dig, så du får et resultat, du kan have glæde af år efter år. Kontakt Alverdens fliser Lyngby allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi glæder os til at høre fra dig.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad