Fliser Søborg

Kvalitets fliser til stærke priser

Besøg Alverdens fliser Søborg og få kvalitets fliser og klinker til stærke priser. Vi er leveringsdygtige i fliser til enhver smag, hvad enten du er til det klassiske look i sort og hvid eller spændende varianter såsom vores farverige glasfliser eller rustikke natursten. Vi forhandler udelukkende førsteklasses produkter fra førende grossister i ind- og udland, så du altid er sikker på at få et resultat af højeste standard. Kig dig omkring på vores hjemmeside og få inspiration til forskellige opsætninger og farvekombinationer, eller kontakt Alverdens fliser Søborg for personlig vejledning og gode råd.

Hvilke fliser skal du vælge?

Hvilke fliser er de flotteste? Mest holdbare? Nemmeste at rengøre? Der er mange faktorer, som bør tages i overvejelser, når du skal vælge fliser til boligen. Har du for eksempel tænkt på lysindfaldet? Rummets størrelse? Mængden af vand og behovet for skridsikkerhed? Hos Alverdens fliser Søborg tilbyder vi professionel rådgivning, så du opnår et resultat, der stemmer overens med dine ønsker og forventninger til et smukt og anvendeligt rum. Vi er eksperter i opsætning af fliser og kan, med afsæt i dine ønsker, udarbejde den helt rigtige løsning til en god pris.

Korrekt opsætning af fliser

Der er flere forhold, du bør tage hensyn til, når du skal lægge fliser eller klinker i boligen. Eksempelvis har det betydning, hvor i huset fliserne skal opsættes. Badeværelser og andre vådrum stiller andre krav end køkkener og bryggerser, hvor vandpåvirkningen ikke er lige så høj. Også valg af tilhørende materialer såsom fugemasse og flisemørtel afhænger af, hvilket rum der er tale om samt det pågældende underlag. Hos Alverdens fliser Søborg anbefaler vi, at du tager en snak med vores fagfolk, inden du beslutter dig. På den måde har du de bedst mulige forudsætninger for at få et resultat, der er både slidstærkt og funktionelt, samtidig med at det har den helt rigtige finish.

Anvendelse

Alverdens fliser Søborg tilbyder fliser og klinker til alle rum i boligen. Fliser er et særdeles taknemmeligt produkt at arbejde med, da udvalget er så stort og dermed også friheden til at skabe unikke resultater med lang holdbarhed. Fliser og klinker anvendes i hele verden til både køkkener, badeværelser, vådrum, gulvbelægninger, kakkelovne, kakkelborde og diverse mosaikudsmykninger. Derudover anvendes fliser til både private hjem, erhvervsbygninger og offentlige kontorer. Fliser har med andre ord en lang og omfattende tradition indenfor byggeri og indretning, og hos Alverdens fliser Søborg er vi stolte af at videreføre denne gamle tradition med et stort udvalg af både klassiske og meget moderne fliser og klinker til private og erhverv.

Derfor er fliser så populære

Fliser fås i alle tænkelige farver, størrelser, overfladebehandlinger og stilarter. Netop derfor er det et populært produkt hos alle, der sætter pris på personlig boligindretning. En anden væsentlig årsag til flisernes popularitet er, at de er fremstillet af smukke, rene og naturlige materialer fra mineralriget. Du finder både sandsten, marmorfliser, skiferfliser, granitfliser og andre spændende naturfliser. Derudover er der et enormt udvalg af keramiske fliser, det vil sige fliser af brændt ler eller stentøj, ligeledes et naturmateriale, som efter brænding glaseres med farver, mønstre eller motiver i mat eller blank overflade.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad