Fliser til bad

Stort udvalg i kvalitets fliser til bad

Leder du efter de helt rigtige fliser til bad? Alverdens Fliser er din fagmand indenfor fliser og klinker til boligen. Vi har et stort og varieret udvalg af smukke, robuste og moderne fliser i alverdens farver, størrelser og designs, så du altid kan få nøjagtigt det resultat, du ønsker. I vores omfattende sortiment finder du både mosaiksten, keramiske fliser, italienske fliser, granitfliser, marmor, glasfliser og meget mere. Læs mere om Alverdens Fliser til bad her på siden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvilke farver skal du vælge?

Farvemulighederne er stort set ubegrænsede, når det gælder Fliser til bad. Hos Alverdens Fliser finder du alt fra de klassiske og tidløse sorte, hvide og grå nuancer til spændende italiensk inspirerede nuancer og stærke primærfarver såsom rød og grøn. Hvilke farver du skal vælge, afhænger naturligvis af din smag, men derudover er der andre aspekter, som er værd at tage med i betragtning. Som udgangspunkt er boligen nemmere at sælge, hvis du vælger fliser i en neutral farve. Derudover kan meget farvestrålende fliser være sværere at holde pæne, og der er større risiko for, at du bliver træt af stilen, eller at det færdige resultat ikke stemmer overens med dine forventninger. Ønsker du farverige Fliser til bad, anbefaler vi derfor, at du altid spørger en fagmand til råds, så du kan få det flottest mulige resultat.

Opsætning af fliser

Der findes uendeligt mange måder at opsætte Fliser til bad. Ved at kombinere farver, overflader, størrelser og materialer kan du skabe meget personlige og iøjnefaldende rum, som afspejler din stil. Når det gælder Fliser til bad, anbefaler vi, at du tager udgangspunkt i den øvrige boligindretning. Ved at skabe paralleller til hjemmets andre værelser skaber du en overordnet harmoni. Det kan for eksempel være i forhold til materialer, farver eller strukturer. Har du en minimalistisk stil i boligen, bør dette således afspejle sig, når du vælger Fliser til bad.

Materialer

I et badeværelse udsættes både gulv og vægge for vand, og det er en vigtig faktor at tage med i betragtning, når du skal vælge Fliser til bad. Gulvet bør være tilstrækkeligt skridsikkert, særligt i brusekabinen. Du bør derfor vælge en overflade, som ikke er for glat, og helst ikke for store fliser, da det glatte areal derved øges. På væggene kan det derimod være fordelagtigt at vælge fliser med en glat overflade. Det skyldes, at de er væsentligt nemmere at rengøre end de ru fliser, hvor snavs, sæbe og kalk hurtigt vil samle sig. Dermed er de glatte Fliser til bad med til at forbedre indeklimaet, hvilket er til gavn for hele familien.

Kontakt

Er du nysgerrig efter at høre mere om Alverdens Fliser til bad, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vores dygtige og servicemindede medarbejdere stå til rådighed med professionel rådgivning og løsningsforslag. Ring på telefon 39 27 77 55 eller send en besked via kontaktformularen her på siden. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os i vores lokaler på Søborg Hovedgade, hvor du kan få en produktdemonstration og en personlig snak med vores ansatte. På gensyn hos Alverdens Fliser – førsteklasses klinker og Fliser til bad.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad