Fliser til badeværelse

Velkommen indenfor hos Alverdens Fliser, hvor du finder et stort udvalg af førsteklasses Fliser til badeværelse. Vi fører udelukkende produkter af højeste kvalitet, som sikrer dig et resultat med både funktionalitet og æstetik i top. I vores sortiment finder du blandt andet keramiske fliser, natursten, glasfliser, mosaikstifter, granitsten og meget mere. Kig dig omkring på hjemmesiden og lad dig inspirere til smukke farvekombinationer og opsætningsmuligheder, eller kontakt vores dygtige og erfarne fagfolk for at få professionel rådgivning omkring Fliser til badeværelse.

Gulv Fliser til badeværelse

Leder du efter gulv Fliser til badeværelse, skal du være opmærksom på, at bygningsreglementet stiller særlige krav til, hvilken type materialer og konstruktioner du må anvende. Der kan for eksempel være forskel på, hvilke fliser der egner sig til henholdsvis vægge og gulv. Det skyldes, at hele gulvet i et badeværelse defineres som såkaldt vådzone, hvilket kræver, at det skal være fuldstændig vandtæt for at undgå råd og skimmelsvamp. Derudover er det vigtigt, at alle samlinger og rørgennemføringer er udført korrekt, så der ikke opstår utætheder, hvor vand, kalk og snavs kan samle sig. Er du i tvivl om, hvilke krav der stilles til Fliser til badeværelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Væg Fliser til badeværelse

Når det gælder væg Fliser til badeværelse, har du større udfoldelsesmuligheder, idet de typisk defineres som fugtig zone frem for våd zone. Dermed lempes kravene betydeligt til både materialer og opsætning, og der er således gode muligheder for at eksperimentere med spændende kombinationer. En undtagelse er naturligvis væggene i brusekabinen eller andre steder med direkte vandpåvirkning. Væg Fliser udsættes heller ikke for samme slid som gulvfliser, og det betyder, at der kan vælges fliser og klinker med en lavere brudstyrke. Hos Alverdens Fliser finder du altid et stort sortiment af smukke klinker og væg Fliser til badeværelse.

Samme gulv og væg Fliser til badeværelse

For at lette arbejdet og spare penge, kan du også vælge at benytte de samme gulv og væg Fliser til badeværelse. I så fald er det vigtigt, at du vælger produkter, som lever op til kravene for vådrum. Fordelen ved at vælge identiske fliser er, at du undgår spild og nemmere kan lave flotte overgange. Det kan desuden give et flot og meget harmonisk look, hvis der benyttes identiske gulv og væg Fliser.

Bassinfunktionen

Uanset om du vælger identiske eller forskellige gulv og væg Fliser til badeværelse, skal den vandtætte gulvbelægning og membran fortsætte op ad den nederste del af væggen, minimum 10 centimeter. Dette er for at undgå fugtskader i tilfælde af, at afløbet går i stykker, eller gulvet af andre årsager udsættes for mindre oversvømmelser. Denne såkaldte bassinfunktion sikrer, at eventuelt overskydende vand ikke siver ud i omgivende rum og fører til fugtskader. Ved to forskellige typer fliser er det meget vigtigt, at samlingen mellem dem er vandtæt.

Kontakt

Kontakt Alverdens Fliser allerede i dag og få stærke tilbud på kvalitets Fliser. Ring på telefon 39 27 77 55, send en besked via kontaktformularen her på siden eller kom forbi vores lokaler i Søborg for en personlig snak med vores dygtige medarbejdere. Alverdens Fliser – Danmarks bedste udvalg af Fliser til badeværelse.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad