Fliser til kælder

Flotte Fliser til kælder

Skal du ombygge din kælder eller renovere en eksisterende, kan nye fliser gøre en afgørende forskel. Med robuste, lyse og rengøringsvenlige Fliser til kælder gulvet, kan du på en enkel måde forbedre det samlede indtryk af rummet. Også væggene eller dele af væggene kan dækkes med fliser. Dette er særligt fordelagtigt, hvis kælderen anvendes til vaske- eller tørrerum, idet fliser er meget modstandsdygtige overfor fugt og skiftende temperaturer. Kontakt vores fagfolk for information og gode råd om egnede Fliser til kælder.

Gulv Fliser til kælder

Uanset om kælderen bruges som opholdsrum eller til opbevaring, vil et nyt flisegulv skabe store forandringer for både komfort og indeklima, samt hvor rart og indbydende rummet virker. De rette Fliser letter rengøringen, giver mere isolering og får rummet til at syne større. Derudover er de meget robuste og kan således anbefales til alle typer kældre, uanset anvendelse. Fliser til kælder har også den fordel, at de er forholdsvis flade, hvilket giver mere højde og luft i rummet. Vælger du tilmed en lys farve, vil rummet syne langt større.

Lægning af Fliser til kælder

Skal du selv lægge dine Fliser, er det vigtigt, du sikrer dig, at grundlaget er i orden. Først og fremmest skal det eksisterende gulv være fuldstændig plant, tørt og uden fugtskader. I modsat fald risikerer du, at hele gulvet skal brækkes op og lægges på ny. Hos Alverdens Fliser anbefaler vi, at du anvender et godt fugttæt materiale mellem underlaget og dine Fliser. En vandtætningsmembran fra et MK-godkendt flisesystem er et godt valg. Derudover kan støbeasfalt anbefales. Når først underlaget er i orden, kan du gå i gang med at lægge dine Fliser til kælder. Kontakt Alverdens Fliser for at få tips til valg af fugemasse og flisemørtel, som passer til dine fliser og rummets karakteristika.

Materialer

Du kan vælge mellem mange forskellige typer Fliser til kælder. Se for eksempel vores robuste granitfliser, smukke marmorfliser eller prisvenlige keramiske fliser. Hvilken type du bør vælge afhænger både af kælderens størrelse og anvendelse samt dine forventninger til resultatet. Hos Alverdens Fliser har vi mange års erfaring med salg af Fliser til kælder, og vi kan således skræddersy den helt rigtige løsning med udgangspunkt i dine ønsker. For produktdemonstration og uddybende information anbefaler vi, at du besøger os i vores lokaler på Søborg Hovedgade. Vi har åbent alle dage undtagen søndag.

Få professionel rådgivning – og slip for skader

De forkerte Fliser til  kan koste dyrt og forårsage uoprettelige skader på boligen. Tag ingen chancer, når du skal købe Fliser til kælder, men kontakt Alverdens Fliser for professionel sparring med en fagmand. Dermed opnår du et både smukt, helstøbt og ikke mindst sikkert resultat, som du kan have glæde af i mange år fremover. Ring eller send en besked via kontaktformularen her på siden og få et gratis og uforpligtende tilbud på flotte og funktionelle Fliser til kælder. Alverdens Fliser – førsteklasses Fliser til, altid til stærke, konkurrencedygtige priser.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad