Fliser til trappe

Robuste Fliser til trappen

Forlæng din trappes levetid med solide og kvalitetsrigtige fliser fra Alverdens Fliser. Vi fører et stort udvalg af robuste Fliser til trappe i forskellige materialer og størrelser, som er vejrbestandige og velegnede til det danske klima. Uanset om der er tale om en større trappe eller et enkelt dørtrin, kan vi udarbejde en løsning, som nøjagtigt matcher dine ønsker til både det visuelle og funktionelle resultat.

Skån din trappe mod fugt og frost

Skal du bygge ny trappe eller renovere en eksisterende? En rå trappe i beton er robust og skridsikker, men den bliver både flottere og mere holdbar, hvis du beklæder den med frostsikre fliser. Med de rette Fliser til trappe skåner du betonen mod fugt, og hvis blot fugerne jævnligt vedligeholdes, kan resultatet holde i mange, mange år. Også æstetisk er fliserne med til at give trappen et løft. Du kan få Fliser til trappe i mange forskellige designs og farver og dermed skabe et look, som matcher boligens generelle stil.

Lægning af Fliser til trappe

Når du skal beklæde din trappe med fliser eller klinker, er det vigtigt, at du vælger de rette materialer, både hvad angår fugemasse, flisemørtel og fliser. Derudover er det vigtigt, at grundmaterialet er i orden, det vil sige, at den rå trappe er fri for fugt, revner eller andre skader, der kan forringe det endelig resultat. Inden du monterer dine Fliser til trappe, bør du sikre dig, at alle trinene har et passende fald, og at samtlige overflader er plane, nypudsede og rengjorte. Som en tommefingerregel anbefales et trinfald på 1 til 2 centimeter per meter.

Krav til Fliser til trappe

For at få det bedst mulige resultat, bør du som minimum stille som krav, at dine Fliser til trappe har en skridsikker overflade og en kraftig vedhæftning på undersiden. Derudover bør fliserne være frostsikre og have en høj brudstyrke. For endnu større holdbarhed kan du vælge at montere en metalskinne på forkanten af dine fliser. Dette forlænger flisernes levetid og giver et flot resultat. En anden anbefalelsesværdig løsning er fliser, som har en lille afrunding på en af kanterne. Dette giver en meget smuk trappe og er desuden med til at lede regn, slud og fugt væk fra fliserne. Sidst men ikke mindst kan vi tilbyde Fliser til trappe i kombination med tynde drænriller for optimeret skridsikkerhed, eller fliser med en særlig vådpresning, som giver endnu stærkere overflade og vedhæftning.

Billige Fliser til trappe

Ønsker du en prisvenlig løsning, kan du vælge traditionelle indendørs Fliser til trappe. Husk i så fald at vælge en flise med en skridsikker overflade. For yderligere at spare penge, kan du overveje at undlade den såkaldte stødflise, det vil sige den flise, som monteres på den lodrette flade. Hos Alverdens Fliser er det dog ikke en løsning, vi anbefaler, da trappen er langt mere robust, når alle flader er dækket af gode, solide Fliser til trappe. Til gengæld har vi mange andre råd, hvis du ønsker gode og billige Fliser til trappe, som giver et solidt resultat til en stærk pris.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad