Mosaik af træ

Skab hyggelige rum
Er du til det hyggelige og naturlige? Så er mosaiker af træ måske det helt rigtige produkt for dig. Træmosaikker rummer mange muligheder for at skabe en helt unik vægdekoration. Hvad siger du for eksempel til at klæde en stuevæg med flotte træmosaikker der giver line og ro? Du kan også vælge kun at bruge mosaikken fra midten af væggen og ned eller fra gulv til loft i hele rummet.

Afhængigt af opsætningen, kan du skabe en lang række spændende effekter og stemninger. Glasfliser er et sjovt materiale at arbejde med, og med vores store udvalg i farver og størrelser, er det kun fantasien, der sætter grænser. Herunder kan du se vores sortiment af træmosaikker.

Hvad er træmosaikker?
Træmosaikker er, som navnet antyder, fliser lavet af træ. Det er små træstykker med et praktisk net på bagsiden, som gør det nemt at sætte dem op. Træmosaikker fås i et par forskellige udformninger, både hvad angår størrelse og look. Naturproduktet giver en lun og rolig atmosfære og kan virker lyddæmpende.

Hvorfor vælge træmosaikker?
Træmosaikker er nemme at arbejde med og skaber samtidig mulighed for fantastisk flotte resultater. De smukke mosaikker egner sig kun til indendørs vægge såsom soverværelset eller stuen.

Hvordan opstættes træfliser?
Træfliser kan opsættes med almindelig fliseklæb – der skal ikke fuges.

Kontakt
Hos Alverdens Fliser er vi stolte af at kunne tilbyde et udvalg af træfliser.  Vores venlige og professionelle personale står klar med råd og vejledning i vores butik i Søborg. Du er også meget velkommen til at ringe eller sende en mail. Kig indenfor i butikken eller her på hjemmesiden og lad dig inspirere af vores mange flotte fliser.

Kontakt