Øvrige mosaikker

Skab stillistiske rum
Er du til det rene og stilfulde? Så er mosaiker måske det helt rigtige produkt for dig. Mosaikker rummer flere muligheder for at skabe en helt unik vægdekoration. Hvad siger du for eksempel til at klæde en køkken- eller badeværelsesvæg med flotte mosaikker der giver et stilfuldt look? Du kan også vælge kun at bruge mosaikken fra midten af væggen og ned eller fra gulv til loft i hele rummet. Nogle mosaikker kan også bruges på gulvet.

Afhængigt af opsætningen, kan du skabe en lang række spændende effekter og stemninger. Mosaikker er et sjovt materiale at arbejde med, og med vores  store udvalg af farver og størrelser, er det kun fantasien, der sætter grænser. Herunder kan du se vores sortiment af mosaikker.

Hvorfor vælge mosaikker?
Mosaikker er nemme at arbejde med og skaber samtidig mulighed for fantastisk flotte resultater. De smukke mosaikker egner sig til mange forskellige rum, dog er der stor variation i anvendelsen af de enkelte mosaikker – kontakt os for at høre nærmere.

Fuge til mosaikker
Fugefarve fås både i en mørk og en lys udgave. Den mørke fuge giver et mere rustikt udseende, mens den lyse giver et finere udseende. Ulempen ved lys fugefarve er, at den gulner med tiden og kræver mere rengøring for at holdes flot. Hos Alverdens Fliser kan vi rådgive med hensyn til rengøring og vedligeholdelse af fuger og mosaikfliser.

Kontakt
Hos Alverdens Fliser er vi stolte af at kunne præsentere vores store sortiment indenfor mosaikfliser. Har du et særligt ønske, gør vi alt for at opfylde det. Vores venlige og professionelle personale står klar med råd og vejledning i vores butik i Søborg. Du er også meget velkommen til at ringe eller sende en mail. Kig indenfor i butikken eller her på hjemmesiden og lad dig inspirere af vores mosaikker.

Kontakt