Dekton bordplade

INTEGRACION BETON ENCIMERA

Keramik bordplade

En Keramik bordplade fra Dekton er varmefast, modstandsdygtig overfor syre og ridser. Hos Alverdens Fliser tilbyder vi All-Risk i hele landet,undtagen ikke brofaste øer, det vil sige vi kan tilbyde opmåling, montering og levering af din keramik bordplade fra Dekton til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne på mail med mål på den keramiske bordplade som du kunne tænke dig og vi vil sende et tilbud. Leveringstiden er mange gange ikke på mere end 2 uger, efter vi har modtaget en bekræftelse.

 

Keramik bordplader er det mest ridsefaste materiale på markedet, for at beskytte dine husholdningsredskaber. anbefales det at der bruges et skærebrædt som underlag.

Keramiske bordplader er lukket i overfladen og skal aldrig forsegles. Det forhindrer naturligvis væsker i at trænge ned i overfladen, hvilket gør pladen nem at rengøre. Dryp eller stænk af almindelige husholdningskemikalier såsom universalrengøring, edike vil ikke skade Dekton og Neolith, ligesom pletter fra vin, kaffe mm. vil være lige til at tørre af.

En keramik bordplade er modstandsdygtig over for ultraviolet lys (UV) og vil ikke falme eller nedbrydes med tiden.

Med over 5 gange bøjningsstyrken af granit, kan Keramiske bordplader fra Dekton og Neolith installeres i tyndere materiale og med større spændvidder, det giver mulighed for op til 30 cm udhæng på bordplader. Standard tykkelse på keramik bordplader er 12 mm. eller 20 mm.


Fliser til trappeFliser til køkkenFliser til kælderFliser til badeværelseFliser til bad