• Granitfliser
    FLISER TIL BAD, KØKKEN ELLER KÆLDER
Alverdens fliser

Hvad er granitfliser?

Granitfliser er lavet af naturstenen granit. Granit består udelukkende af mineralerne kvarts, feldspalt og muscovit. Det er en meget hård stenart, som er fremkommet ved høj vulkansk aktivitet for flere tusinde år siden.

Dette betyder med andre ord, at granitten har været smeltet og nu er størknet i en fast og meget stærk form. Granit findes i hele verden og bruges blandt andet til granitfliser og granitbordplader.

Se alle produkter | Granitfliser

Granitfliser er nok den mest klassiske type fliser. De bruges både indendørs og udendørs, Granit er et meget slidstærkt materiale, der har et rustikt og eksklusivt udtryk, der er velegnet til en lang række formål. Granit er et naturmateriale, så i modsætning til andre typer fliser, falmer farven på granitfliser ikke med tiden. Granit fliser er lidt dyrere end andre typer fliser, til gengæld får du et luksuriøst resultat, der holder hele livet. Inden for de senere år er det blevet populært at kombinere granitfliser med andre typer af fliser, for eksempel betonfliser. Med denne kombination får du mulighed for at skabe et mere personligt udtryk.

Eksempelvis kan du lægge bånd af granit mellem de kvadratiske betonfliser for på den måde at bryde den ensartede betonflade.

Hvorfor vælge granitfliser?

Granit er et af naturens allerflotteste materialer. Samtidig er det utrolig holdbart og kræver et minimum af vedligeholdelse, hvis man husker at forsegle overfladen, efter at fliserne er blevet lagt af en murer eller fliselægger. Vælger du et gulv af granit fliser, øger du din boligs samlede værdi, og en del af udgiften vil således betale sig selv hjem. Granit er og bliver eksklusivt, det er en livstidsinvestering, da holdbarheden er for livstid.

Indendørs brug af granitfliser

Granit fliser bruges typisk til store arealer, som udsættes for stort slid. Den stærke trafik ved for eksempel et indkøbscenter, et hotel eller en offentlig bygning er noget, der kan slide voldsomt på fliselægningen. Til sådanne formål er granitfliser et oplagt valg. Endvidere kan det være fordelagtigt at vælge granitfliser til gulve, som udsættes for rengøring med aggressive og hårdføre rengøringsmidler.

Udendørs brug af granitfliser

Den meste kendte form for udendørs granitfliser er formentlig de klassiske brosten, som kendes fra mange ældre gader i Danmark. Her ses det tydeligt, hvor slidstærke granitfliser er. Andre former for granitfliser til udendørs brug er for eksempel kantsten, mosaiktern eller de såkaldte chaussesten, hvilket er en lidt mindre sten, der minder til forveksling om brosten.

Vedligeholdelse

Granit fliser kan holde i mange, mange år og bliver kun smukkere i brug. Slitage gør dem blanke og udtryksfulde, og de kan holde generation efter generation. Forskellige overfladebehandlinger af granitfliser kan øge deres slidstyrke og give dem et personligt udtryk.

Alverdens Fliser tilbyder

Det siges, at granit symboliserer velstand, og med vores store udvalg af flotte granit fliser kan du bogstavelig talt beklæde dit hjem med velstand. Vores leverandører skaffer kun det allerbedste hjem, kvaliteten er i top, og vores professionelle personale sørger for en grundig service og vejledning. Priserne hos Alverdens Fliser er særdeles rimelige, hvilket skyldes, at vi holder produktionsomkostningerne på et minimum. Således er du som kunde sikret kvalitet til meget fordelagtige priser.

© - All rights reserved. Created and hosted by Group Online