Glasfliser – Glasmosaik

Skab effektfulde rum
Glasfliser er du til det trendy og anderledes? Så er glasfliser måske det helt rigtige produkt for dig. Glasfliser rummer mange muligheder for at mikse og skabe unikke effekter. Hvad siger du for eksempel til at klæde hele dit baderum i små funklende glasfliser med eventyrlige nuancer? Du kan også vælge kun at bruge glasfliser på en enkelt væk, fra midten af væggen og ned eller fra gulv til loft i hele rummet.

Afhængigt af opsætningen, kan du skabe en lang række spændende effekter og stemninger. Glasfliser er et sjovt materiale at arbejde med, og med vores store udvalg i farver og størrelser, er det kun fantasien, der sætter grænser. Herunder kan du se et begrænset udvalg af vores sortiment indenfor glasfliser – glasmosaik.

Hvad er glasfliser?
Glasfliser er, som navnet antyder, fliser lavet af glas. De er farvede på forsiden og har et praktisk net på bagsiden, som gør det nemt at sætte dem op. Glasfliser fås i mange forskellige udformninger, både hvad angår farve, størrelse og glans. Glas er et rent naturprodukt. Råmaterialerne består af kvartssand, soda og kalk. Derudover bliver der tilsat ganske små mængder af jern, magnesium, aluminium samt andre stoffer, der medvirker til at give glasset en enestående holdbarhed og en unik farvesammensætning.

Hvorfor vælge glasfliser?
Med glasfliser kombineres det visuelle med det praktiske, så godt som det lader sig gøre. Glasfliser er nemme at arbejde med og skaber samtidig mulighed for fantastisk flotte resultater. De smukke glasfliser har høj slidstyrke og egner sig både til væg og gulv. Samtidig er de yderst rengørings-venlige og har en lang levetid. Vælger du glasfliser, er du sikret et smukt og spændende rum, der holder mange år frem.

Udvalg og muligheder
At kigge på glasfliser er som at bevæge sig ind i et slaraffenland af muligheder. Der er sket helt utrolig meget på dette område gennem de seneste år. For eksempel er det nu muligt at få flotte og spændende glasfliser fra mange steder i hele verden. De fås i en perlerække af farver, størrelser, former og genrer, fra det helt rene glas til de elegante og rustikke mosaikker. Om man skal vælge glasfliser eller en anden type fliser som for eksempel keramikfliser er en smagssmag. Glasfliser vælges primært på grund af udseendet. Glas er særdeles slidstærkt, og vores glasfliser har en meget høj slidstyrke.

Fuge til glasfliser
Fugefarve fås både i en mørk og en lys udgave. Den mørke fuge giver et mere rustikt udseende, mens den lyse giver et finere udseende. Når det gælder glasfliser, anbefaler vi at bruge lys fuge. Dette skyldes, at fliserne på denne måde kommer mere til deres ret. Ulempen ved lys fugefarve er, at den gulner med tiden og kræver mere rengøring for at holdes flot. Alligevel anbefaler vi at bruge en lys fugefarve, såfremt valget falder på glasfliser, idet en anden type fuge kan ødelægge helhedsindtrykket af en opsætning med glasfliser. Hos Alverdens Fliser kan vi rådgive med hensyn til rengøring og vedligeholdelse af lys fuge og glasfliser.

Kontakt
Hos Alverdens Fliser er vi stolte af at kunne præsentere vores omfattende sortiment indenfor glasfliser. Glasfliser produceres i mange lande over hele verden, og hos Alverdens Fliser sørger vi for altid at have en finger på pulsen, så vi kan importere det nyeste på markedet. Har du et særligt ønske, gør vi alt for at opfylde det. Vores venlige og professionelle personale står klar med råd og vejledning i vores butik i Søborg. Du er også meget velkommen til at ringe eller sende en mail. Kig indenfor i butikken eller her på hjemmesiden og lad dig inspirere af vores mange flotte glasfliser.

Kontakt