Mosaik af porcelæn

Skab effektfulde rum
Er du til det klassiske og tidsløse? Så er porcelænsfliser måske det helt rigtige produkt for dig. Porcelæns mosaikker rummer mange muligheder for at mikse og skabe unikke effekter. Hvad siger du for eksempel til at klæde hele dit baderum i små flotte porcelænsfliser med eventyrlige nuancer og mønstre? Du kan også vælge kun at bruge mosaikken på en enkelt væg, fra midten af væggen og ned eller fra gulv til loft i hele rummet. De fleste matte porcelænsmosaikker kan også bruges på gulvet.

Afhængigt af opsætningen, kan du skabe en lang række spændende effekter og stemninger. Porcelænsmosaikker er et sjovt materiale at arbejde med, og med vores store udvalg i farver og størrelser, er det kun fantasien, der sætter grænser. Herunder kan du se et begrænset udvalg af vores sortiment indenfor porcelæns mosaikker.

Hvad er porcelænsfliser?
Porcelænsfliser fliser lavet af ler der er brændt ved høje temperature. De er farvede på forsiden og har et praktisk net på bagsiden, som gør det nemt at sætte dem op. Porcelænsfliser fås i mange forskellige udformninger, både hvad angår farve, størrelse og glans. Råmaterialerne består af ler kaolinit, feldspat og kvarts. Materialerne sættes under meget højt tryk og brændes derefter.

Hvorfor vælge porcelænsfliser?
Med porcelænsfliser kombineres det visuelle med det praktiske, så godt som det lader sig gøre. Porcelænsfliser er nemme at arbejde med og skaber samtidig mulighed for fantastisk flotte resultater. De smukke fliser har høj slidstyrke og egner sig ofte både til væg og gulv. Samtidig er de yderst rengørings-venlige og har en lang levetid. Vælger du porcelænsfliser, er du sikret et smukt og spændende rum, der holder mange år frem.

Udvalg og muligheder
At kigge på porcelænsfliser er som at bevæge sig ind i et slaraffenland af muligheder. Der er sket helt utrolig meget på dette område gennem de seneste år. For eksempel er det nu muligt at få flotte og spændende porcelænsfliser fra mange steder i hele verden. De fås i en perlerække af farver, størrelser, former og genrer, fra de helt enkle matte til de mere spraglede farverrige mosaikker. Om man skal vælge porcelænsfliser eller en anden type fliser som for eksempel glasfliser er en smagssmag. Porcelænsfliser vælges primært på grund af udseendet.

Fuge til porcelænsfliser
Fugefarve fås både i en mørk og en lys udgave. Den mørke fuge giver et mere rustikt udseende, mens den lyse giver et finere udseende. Når det gælder porcelænsfliser, anbefaler vi at bruge lys fuge. Dette skyldes, at fliserne på denne måde kommer mere til deres ret. Ulempen ved lys fugefarve er, at den gulner med tiden og kræver mere rengøring for at holdes flot. Alligevel anbefaler vi at bruge en lys fugefarve, såfremt valget falder på porcelænsfliser, idet en anden type fuge kan ødelægge helhedsindtrykket af en opsætning med glasfliser. Hos Alverdens Fliser kan vi rådgive med hensyn til rengøring og vedligeholdelse af lys fuge og glasfliser.

Kontakt
Hos Alverdens Fliser er vi stolte af at kunne præsentere vores omfattende sortiment indenfor porcelænsfliser. Porcelænsfliser produceres i mange lande over hele verden, og hos Alverdens Fliser sørger vi for altid at have en finger på pulsen, så vi kan importere det nyeste på markedet. Har du et særligt ønske, gør vi alt for at opfylde det. Vores venlige og professionelle personale står klar med råd og vejledning i vores butik i Søborg. Du er også meget velkommen til at ringe eller sende en mail. Kig indenfor i butikken eller her på hjemmesiden og lad dig inspirere af vores mange flotte porcelænsfliser.

Kontakt