• Italienske fliser
    FLISER TIL BAD, KØKKEN ELLER KÆLDER
Alverdens fliser

Italienske fliser

Hos Alverdens Fliser har vi altid de seneste nyheder fra Italien. Vi tilbyder fliser i tidens størrelser og farver. Klik ind på de forskelige serier nedenfor og få inspiration til dit næste flise projekt. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores showroom, hvor du rigtigt kan få en fornemmelse af fliserne.

Italienske fliser fra Italien har mange kvaliteter og er populære både hos private kunder og større virksomheder. Den særlige fremstillingsform, hvor den hårdt pressede stenmasse brændes ved temperaturer på over tusind grader, gør keramiske fliser fantastisk holdbare. Keramiske fliser har et meget lille vandopsug og er derfor frostsikre og velegnede til såvel indendørs som udendørs brug. Keramiske fliser er ekstremt slidstærke og anvendes derfor typisk på overflader, som er udsat for meget slid, dette gælder særligt gulve.

Anvendelse

Har man store overflader, gulvarealer, eller bygninger, der kun anvendes i perioder, er keramiske fliser et oplagt valg. Eftersom keramiske fliser kun kræver et minimum af vedligeholdelse, er de særdeles anvendelige til for eksempel sommerhuse eller andre steder, hvor det gerne må være nemt, og hvor der ikke bliver gjort rent dagligt. Keramiske fliser er desuden det oplagte valg til vådrum eller andre hårdt belastede gulvarealer, hvor man ønsker rengøringsvenlige materialer med stor holdbarhed.

Vedligeholdelse

Keramiske fliser fra Italien er meget nemme at vedligeholde, da alle typer rengøringsmidler kan anvendes. Eftersom de er overfladebehandlede og i natur ekstremt slidstærke, kræver de blot et minimum af rengøring og behandling. Deres slidstærke overflade gør også, at de sjældent får pletter eller misfarvninger. Gulve lavet af keramiske fliser kan derfor nøjes med at vaskes via almindelig gulvvask med for eksempel brun sæbe. Uglaserede keramiske fliser bør mættes med klinkeolie efter lægning, og herefter rengøres med sæbespånevand. Herefter kan de rengøres som almindelige keramiske fliser.

Muligheder

Italienske fliser er ikke bare praktiske, de sætter også kulør på væggen og gulvet. Med keramiske fliser har du uendeligt mange valgmuligheder, både hvad angår struktur, størrelse, facon, materialer og farver. De er nemme at arbejde med og særdeles holdbare. Italienske fliser er også populære, da de rummer mulighed for meget individuelle løsninger. Ved at placere de keramiske fliser strategisk i forhold til hinanden, kan man skabe unikke mønstre og stemninger på vægge og gulve. Du har mulighed for at tegne og planlægge din helt egen opsætning og dermed skabe et rum, som ingen andre har.

Kontakt

Hos Alverdens Fliser har vi et stort udvalg indenfor Italienske fliser, både hvad angår farve, størrelse, form og struktur. Dette giver dig en stor valgmulighed og frihed til at være kreativ. Vi står til din rådighed med vejledning og gode råd, når du skal vælge fliser. Du er meget velkommen til at kontakte os for hjælp eller et uforpligtende tilbud på telefon 39 27 77 55 eller mail info@alverdensfliser.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

© - All rights reserved. Created and hosted by Group Online